KAKO ISKORISTITI VRIJEME KORONE ZA PROMOCIJU BRENDA?

Suočeni sa potpuno novom i nepredvidivom situacijom koja je zahvatila cijeli svijet i za koju ne znamo do kad će trajati i kakve će posljedice imati na globalno gospodarstvo, pokušavamo pronaći način da sačuvamo poslovanje i radna mjesta na sve moguće načine. Svi sektori gospodarstva su pogođeni i sada je već jasno da se moramo prilagoditi na ”novo normalno” i ne dozvoliti da se sustav uruši, što bi dugotrajni lockdown svakako prouzročio.

Kriza može biti prilika za one koji imaju hrabrosti i inovativnosti. Kako najbolje komunicirati s klijentima i krajnjim korisnicima proizvoda u trenutku nesigurnosti i straha?

Proizvodi koji su neophodni za normalan život, poslovanje, školovanje su trenutno najbolji odabir reklamnih proizvoda i poslovnih poklona. Zaštitne maske, viziri, dezinfekcijska sredstva i UV sterilizatori su proizvodi pomoću kojih osiguravate vidljivost brenda i što je još važnije, šaljete poruku da vam je njihovo zdravlje i zaštita važna.

Zaštitne maske za lice s tiskom logotipa

Vanjski sloj maske je od poliestera, koji može biti u full coloru prema vašoj pripremi. Unutarnji sloj je pamučni, što osigurava ugodniji osjećaj na koži i manje iritirajući pri dugotrajnom nošenju.

Maska full color cijelom površinom
100% pamučna maska s tiskom

Zaštine maske za djecu s tiskom

Većina škola ima obavezno nošenje maski, što možete iskoristiti kao priliku da komunicirate s korisnicima vaših proizvoda tako da im darujete maske s vašim logom. Na taj način pokazujete da vam je stalo do njihovog zdravlja.

Dječja maska s full color tiskom

Dezinfekcijski gelovi s tiskom loga

Svi nosimo dezinfekcijske gelove sa sobom, što je odlična prilika da budete svojim klijentima pri ruci u svakodnevnom životu i poslovanju. Aplikacijom logotipa na veće uredske gelove ili na manje, za nošenje u torbici – osiguravate vidljivost brenda.

Dezinfekcijski gel s pumpicom
Dezinfekcijski sprej
Mini dezinfekcijski gel

Viziri za lice s tiskom loga

U uslužnim djelatnostima je nošenje vizira puno praktičnije jer manje iritira kožu, komunikacija s klijentom je jednostavnija , a zaštita je osigurana. Tiskom logotipa na vizir možete biti sigurni da će vaš brend biti uočen i memoriran.

100% PET vizir
Vizir s tiskom loga

UV sterilizatori

Brza i efikasna sterilizacija maski, mobitela, ključeva i svega što se intenzivno koristi tijekom dana.

UV sterilizator s tiskom
UV sterilizator s tiskom