Najbolji božićni pokloni

7 NAJBOLJIH BOŽIĆNIH POKLONA

Svi želimo izbjeći božićnu shopping groznicu, ali nitko ne voli ostati bez božićnog poklona.  Da biste izbjegli stres, rokove, kašnjenja, početak studenog je krajnji rok da to pitanje riješite na vrijeme i tako izbjegnete sve negativne strane božićnog darivanja.

Kada želimo izraziti zahvalu svojim zaposlenicima i klijentima ili povećati vidljivost svog brenda, božićni reklamni proizvodi su pametan odabir da se u najbolje vrijeme emotivno povežete sa svojim klijentima. Ono što svakog muči jest kakav božićni promo poklon izabrati i kako biti primijećen i prepoznat u moru raznovrsne ponude reklamnih proizvoda.

Donosimo 7 najboljih poslovnih božićnih poklona u velikom rasponu različitih cijena:

SMART BOŽIĆNI POKLON
Smartree lampa

Idealan spoj umjetnosti i tehnologije. Skulpturalna ljepota ove LED svjetiljke obogaćena je tehnološkim  rješenjima.

wireless punjač za mobitele

kvalitetan Bluetooth zvučnik


EKO BOŽIĆNI POKLON | Proizvodi od bambusa

Bambus je prirodni materijal, topao i elegantan. Osim što pokazujete dobar stil, još važnije je to što odabirom ovakvog poklona, svojim klijentima poručujete da ste ekološki osviješteni. Naime, bambus je najbrže rastuća biljka, za čiji rast nisu potrebi pesticidi.


CRVENI BOŽIĆNI POKLON | Božićni kišobran FARE®

Uočljivi crveni kišobran s umjetnim krznom na rubu. Automatsko otvaranje, postojan na vjetru, soft touch drška crvene boje. U prosincu je sve u božićnom ruhu pa tako možete ovaj atraktivni kišobran poslati na ukrašene ulice, sa vašim logom, dakako.

Božićni kišobran

COOL BOŽIĆNI POKLON | Ruksak s jednim remenom i zip tag-om u boji

Praktičan za bicikliranje, romobiliranje i za šetnju. Siguran u gradskom prijevozu ili na putovanju zbog mogućnosti da sve imamo ispred sebe. USB port i kabl za powerbank, traka za naočale na remenu. Ukrasni zip tag na zatvaraču može biti u bojama: crveni, plavi, zeleni, narančasti, žuti i crni.


SPORTSKI BOŽIĆNI POKLON | Šal / utopljenje za vrat

Povežite vaš brend s toplinom i ugodom i zdravim životom. Svjedoci smo sve veće popularizacije trčanja, bicikliranja, električnih romobila. Za svaku od tih aktivnosti trebate zaštitu vrata i lica kako biste neometano uživali u kretanju tijekom hladnih zimskih danima.


TOPLI BOŽIĆNI POKLON | Kapa, šal, rukavice

Ne treba preskakati tradicionalne božićne poklone, oni su s razlogom postali standard. Odaberite kvalitetne i moderne modele kapa i šalova da budete sigurni da će biti nošeni i kao modni dodatak, ne samo kao zaštita od hladnoće.


MODNI BOŽIĆNI POKLON | Pernati prsluk u ludim bojama

Lagani pernati prsluk u živim bojama, sklopiv u malenu vrećicu, jednostavan za nošenje u torbi ili ruksaku. Punjen perjem i paperjem za toplinu i udobnost nošenja. Za one oprezne, tu je uvijek crna boja.