Radna odjeća

Korporativna odjeća za vaše djelatnike mora biti prilagođena specifičnim potrebama vaše djelatnosti i naravno normama. Ukoliko su zaštitom na radu propisane norme koje radna odjeća mora zadovoljiti. Asortiman je jako širok. Uz radna odijela, radne bluze, radne hlače, radne tregerice, flis jakne, radne majice i radne cipele, postoji još čitav niz kategorija. Zaštita glave, zaštitna ruku, odjeća visoke vidljivosti, vatrootporna odjeća itd. Zaštitna i radna odjeća je kod nas one stop shop – sve na jednom mjestu naravno uz tisak print štik logotipa po želji. Na taj način štedite svoje vrijeme i novac.

Kako bismo imali pravi odgovor na vaše potrebe, nudimo više različitih brendova sa različitim cjenovnim rangom:

 

Od najkvalitetnije, izrađene od najboljih materijala, odličnog dizajna, do korporativne odjeće povoljnih cijena koja se može uklopiti u vaš zadani budžet. Radna majica nije isto što i reklamna majica. I cijena im nije ni približno ista. Majica za rad mora biti napravljena od izdržljivog materijala koji zadržava oblik i postojanost boje te može biti izložena industrijskom pranju. Samim time, radna majica će izdržati puno više pranja od reklamne majice i u konačnici će svoju cijenu sama isplatiti.

 

 

Vrlo je važno imati na umu o kakvom se industrijskom sektoru radi. Neki poslovi zahtijevaju ojačana koljena, iznimno čvrstu tkaninu i trostruke šavove. Dok neki laganiji poslovi trebaju puno manje otpornosti, ali je dizajn na prvom mjestu. U tom slučaju postoji veliki izbor fashion modela. Slim radne hlače, radne traperice, jakne od inovativnih materijala. Takvim uniformama šaljete poruku izvrsnosti svoje tvrtke. Na koncu, skuplja odjeća je izrađena od vrhunskih materijala. Prema tome, puno će duže trajati od jeftine radne odjeće.

 

 

Nama u D-inter timu uvijek je drago kada klijent traži da mu ponudimo optimalno rješenje. Brendiranje je završni dio kreiranja korporativnog izgleda. Nudimo različite tehnike ovisno o proizvodu, materijalu i logu.