Radna odjeća

Radna odjeća za izbirljive

Korporativna odjeća za vaše djelatnike mora biti prilagođena specifičnim potrebama vaše djelatnosti i naravno normama. Ukoliko su vam zaštitom na radu propisane norme koje radna odjeća mora zadovoljiti. Asortiman korporativne odjeće je jako širok. Osim radnih odijela, radnih bluza, radnih hlača, radnih tregerica, flis jakni, radnih majica i radnih cipela, postoji još čitav niz kategorija. Zaštita glave, zaštitna ruku, odjeća visoke vidljivosti, vatrootporna odjeća itd. Kod nas možete pronaći sve proizvode radne i zaštitna odjeće na jednom mjestu i na taj način uštediti svoje vrijeme i novac. Kako bismo imali pravi odgovor na vaše potrebe, nudimo više različitih brendova sa različitim cjenovnim rangom.

Od najkvalitetnije, izrađene od najboljih materijala, odličnog dizajna do radne odjeća povoljnih cijena koja se može uklopiti u vaš zadani budžet. Radna majica nije isto što i reklamna majica i ne mogu koštati ni približno isto. Radna majica mora biti napravljena od izdržljivog materijala koji zadržava oblik i postojanost boje te može biti izložena industrijskom pranju. Samim tim, radna majica će izdržati puno više pranja od reklamne majice i u konačnici će svoju cijenu sama isplatiti.


https://www.d-inter.hr/product-category/radna-odjeca-planam-norit/

Nadalje, vrlo je važno imati na umu o kakvom se industrijskog sektoru radi. Neki poslovi zahtijevaju ojačana koljena, iznimno čvrstu tkaninu i trostruke šavove. Dok neki laganiji poslovi trebaju puno manje otpornosti, ali je dizajn na prvom mjestu. U tom slučaju postoji veliki izbor fashion modela. Slim radne hlače, radne traperice, jakne od inovativnih materijala. Takvim uniformama šaljete poruku izvrsnosti svoje tvrtke. Na koncu, skuplja odjeća je izrađena od vrhunskih materijala. Samim tim, puno će duže trajati od jeftine radne odjeće.

Nama je u D-inter timu uvijek drago kada klijent traži da mu ponudimo optimalno rješenje. Brendiranje je završni dio kreiranja korporativnog izgleda. Nudimo različite tehnike ovisno o proizvodu, materijalu i logu.

Muške radne bermude
https://www.promotextilien.de/en/