SPORTSKA ODJEĆA ZA SVE VAŠE POBJEDE

Nakon što ste dali sve od sebe za najbolje rezultate, vrijeme je da i vaša odjeća učini sve za vas

Bilo da se bavite sportom rekreativno ili profesionalno, jako je važno što nosite na sebi jer je tijelo prilikom sportskih aktivnosti izloženo specifičnim uvjetima. Prirodni materijali u ovom slučaju su davno izgubili bitku s umjetnim, koji se svake godine usavršavaju, a nove tehnologije svako malo donose nova, inovativna rješenja. Zašto je to toliko važno?

Tijelo se pojačano znoji, izloženo je naporu i treba materijale koji omogućavaju:

– Disanje kože
– Isparavanje znoja
– Suhu kožu tijekom treninga
cool

James&Nicholson kolekcija sportske odjeće preporučuje modele od TopCool® poliesterskih vlakana. Osnovna prednost ovog visokofunkcionalnog materija su svojstva u ekstremnim uvjetima.
Odjeća uklanja znoj s tijela, prozračnost materijala jamči udobnost i koža ostaje suha i ugodna bez obzira na pojačano znojenje. Materijal je nježan i brzo transferira vlažnost s kože prema van. TopCool® poliesterska vlakna su dizajnirana da pojačaju isparavajuća svojstva. Jednostavno održavanje namijenjeno strojnom pranju i sušenju štedi energiju i vrijeme.

top cool

Osim vrhunskog materijala, odjeća za trčanje i biciklizam često zahtjeva i reflektirajuće trake zbog sigurnosti u uvjetima smanjene vidljivosti. Reflektirajuće trakice ili reflektirajući tisak u kolekciji James&Nicholson, prisutni su na majicama, hlačama, vjetrovkama i jaknama. Još jedna vrlo korisna stvar, su mali džepići sa zatvaračima za spremanje sitnica koje morate nositi sa sobom.

reflex

Vjetrovke i jakne za sport su izrađene od materijala nepropusnih za vjetar i vodu, od kojih je najpopularniji softshell.
Softshell

Osim odjeće, važni su i dodaci kao što su kape i rukavice. Za svako godišnje doba, možete pronaći odgovajajuće modela kapa i rukavica za trčanje i biciklizam, kao i sportske čarape.

Sportske kapeSportske čarape

I ono što nije toliko važno, ali čovjeka veseli, izgledat ćete jako dobro u modernim krojevima i bojama.

Mi smo sigurni da već uživate u nekom sportu ili rekreaciji, ali ako niste još uvijek krenuli putem zdravog tijela do zdravog duha, bacite oko na naš katalog i pustite da vas inspiriramo!

MAY THE FORCE BE WITH YOU