Virtualna stvarnost

VIRTUALNA STVARNOST

Kako iskoristiti VR uređaje u povećanju prodaje

VR BOX je brzo od geek novotarije došao u domove i široku primjenu. Pretpostavlja se da je broj aktivnih korisnika VR-a trenutno oko 43 milijuna. Dakako, industrija računalnih igara je najviše utjecala na to, ali VR tehnologija je našla primjenu i u brojnim drugim oblastima. U turizmu se sve više koristi za promociju, u arhitekturi, medicini te u sportu kao priprema za profesionalne sportaše.

Što VR tehnologija može učiniti za vaše poslovanje?

 Ovaj trend trebate iskoristiti u prezentaciji proizvoda i usluga, bez obzira u kojoj se industriji nalazili, a predložit ćemo samo neke od brojnih mogućnosti:

LANSIRANJE NOVOG PROIZVODA

Nove proizvode, ideje i projekte, sve to možete dočarati potencijalnim kupcima pomoću VR tehnologije. Možda ljepotu nove turističke destinacije na sajmu turizma ili vožnju u najnovijem modelu automobila, mogućnosti su bezbrojne.

HR TRENING

Obuka djelatnika često može zahtjevati specifične uvjete koje putem VR-a možete donijeti u svoje urede i na taj način omogućiti realni trening i adekvatnu pripremu za bilo koju situaciju u kojoj će morati obavljati svoj posao.

KONFERENCIJE / RADIONICE

VR box može poslužiti kao break time nakon informativnog ili edukativnog sadržaja na konferencijama. Na isti način možete i privući puno više slušatelja na vaša predavanja.

Naš novi VR model ima jednu jako korisnu stvar – ugrađene Bluetooth slušalice. To u praksi znači da sada možete preuzeti pozive i za vrijeme gledanja VR videa. Kada mobitel zazvoni, vi ste obavješteni s kojeg broja dolazi poziv i vrlo jednostavno pritiskom gumba preuzimate poziv.

Za aplikaciju loga je prediviđeno veliko prednje područje 60*30 cm, a možete birati između tiska u jednoj boji ili najepnice u full coloru. Ovaj VR uređaj podržava mobitele veličine ekrana od 4.5-6.5 inch.

Pročitajte više na https://www.ethos3.com/2017/06/use-virtual-reality-business-presentation/

Budite prvi i povedite svoje klijente u budućnost sa VR uređajima i ostalim tehnološkim novotarijama iz D-inter asortimana!