Anti-theft ruksak za laptop

Poslovni i putni ruksak za laptop sa zaštitom od krađe

U današnjem brzom tempu života, sigurnost i praktičnost su ključni faktori prilikom odabira poslovnog i putnog ruksaka. Niže pročitajte top karakteristike našeg anti-theft ruksaka za laptop koji će unijeti dodatnu praktičnost u vašu svakodnevicu.

1. 180° otvaranje:
Anti-theft ruksak
Glavni pretinac ovog ruksaka ima otvaranje sa 180° koje omogućava brz i jednostavan pristup vašim stvarima. Bez obzira na to jeste li na poslu ili na putovanju, ovakvo otvaranje ubrzava pakiranje i olakšava pristup vašim potrepštinama.

 

 

 

 

 

2. Zaštitni džep za laptop straga:

 

Anti-theft ruksakZa vašu profesionalnu opremu, ovaj ruksak nudi zaštitni džep s mekom podstavom namijenjen za laptop od 16 inča. Vodonepropusni patent-zatvarač dodatno štiti vaše dragocjene elektroničke uređaje od nepredviđenih vremenskih uslova.

 

 

 

 

 

3. Proširiv glavni pretinac:
Anti-theft ruksakFleksibilnost je ključna, a ovaj ruksak ima proširivi glavni pretinac koji može povećati ukupni kapacitet od 18L na impresivnih 25L. To znači da ćete moći smjestiti sve što vam je potrebno, bez obzira na duljinu putovanja.

 

 

 

 

 

 

4. Ergonomske naramenice:
Anti-theft ruksakBez obzira na to da li se radi o poslovnim putovanjima ili kratkim izletima, ovaj ruksak je dizajniran s ergonomskim naramenicama kako bi osigurao maksimalnu udobnost tokom nošenja.

 

 

 

 

 

5. Džep za boce s magnetnim zatvaranjem:

Anti-theft ruksak

Kapacitetni džep za boce s magnetnim zatvaranjem omogućava vam da sigurno nosite veće boce vode.

 

 

 

 

 

 

CIJENA S TISKOM
50 kom: 122,20 €
100 kom: 117,00 €

Poslovni i putni ruksak s zaštitom od krađe je neophodnan u današnjem svijetu gdje sigurnost igra ključnu ulogu. Kombinacija sigurnosnih karakteristika s funkcionalnošću i stilom čini ovakav ruksak idealnim izborom za poslovna putovanja ili svakodnevnu upotrebu.

Prednosti ruksaka sa zaštitom od krađe

Zaštita od krađe je ono što čini ovakve ruksake izvanrednim. Ovi ruksaci dolaze sa raznim sigurnosnim karakteristikama, uključujući:

  • Skriveni džepovi gdje možete smjestiti vrijedne stvari kao što su putovnice, novčanici ili mobilni telefoni. Ovi džepovi su često postavljeni na mjestima koja su teško dostupna potencijalnim lopovima.
  • Anti-theft zatvarači s posebnim mehanizmom koji otežava otvaranje bez vašeg znanja. To može uključivati bravice, posebne klizače za patent-zatvarače ili čak magnetske zatvarače.
  • Materijali otporni na rezove koje je teško rezati ili probiti, čime se dodatno povećava sigurnost.

Vaša sigurnost i sigurnost vaših vrijednih stvari su vrijedna investicija.