Kišobrani s tiskom

KIŠOBRANI S TISKOM

Postoji nekoliko reklamnih proizvoda koji su vječni i ne podliježu trendovima, jedan od njih su kišobrani s tiskom. To je proizvod koji se za kišnih dana mora koristiti, često se gubi, a ustvari rijetko kupuje. Vidljivost brenda u tim danima je osigurana, kišobrani se uvijek drže nadohvat ruke, u automobilu, u uredu ili hodniku doma.

Postoje dva različita rješenja kad želite darovati kišobrane s tiskom:

Jeftini kišobrani s tiskom su dobar odabir kad imate ograničen budžet, želite što veći broj komada za što bolju cijenu. Svima je jasno da se od kišobrana koji košta tridesetak kuna ne može očekivati dugovječnost, ali poslužit će svrsi neko vrijeme.

Međutim, ako želite da je kišobran s tiskom kvalitetan, traje te da se koristi dugo godina i tako osigura vašem brendu veliku vidljivost i emotivno povezivanje vaše tvrtke s osobinama kao što su izdržljivost, kvaliteta, dobar dizajn, pouzdanost, tada trebate preskočiti jeftine modele i pronaći kišobran koji ima optimalan odnos cijene i izvedbe.


Postoji nekoliko europskih brendova koji su specijalizirani isključivo za reklamne kišobrane, ali jedan je nama najdraži i njega vam sa zadovoljstvom predstavljamo:

FARE kišobrani

Ovaj njemački brend je posvećen kreiranju savršenih reklamnih kišobrana, ujedinjujući svoj kreativni dizajn s najnovijom tehnologijom. Certificirana kvaliteta, moderan tisak i brojne nagrade su ono što ovaj brend čini jedinstvenim.


Izdvojit ćemo neke specifičnosti koje za kišobrane s tiskom mogu biti korisne:


Tisak na kišobrane | brendiranje kišobrana

Osim uobičajenog tiska na panele kišobrana, možete dobiti i varijantu sa puno elegantnijim rješenjima, primjerice brendiranje 3D naljepnicom na dršku, gravura na metalnu pločicu itd.  Možete se odlučiti i za custom-made kišobrane, tad ograničenja nema: tisak može biti potpuno po vašoj želji, kao i svi ostali dijelovi, npr. drška može biti u kojem god obliku želite.

kišobrani s tiskom