Promo ručnici

PROMO RUČNICI ZA PLAŽU

Promo ručnici
Kad napokon dođe proljeće, nakon snijega, hladnoće i kiša, nakon što su nam dosadili kaputi, čizme i kape, svi jedva čekamo sjesti na sunce, izvući japanke iz ormara i zamišljati more. Zrak miriše na slobodno vrijeme, druženje i godišnji odmor. Neki već traže avionske karte, hotele i aranžmane, a mudri menadžeri trebaju razmišljati kako da to vrijeme kad su plaže prepune ljudi iskoriste za prezentaciju svog brenda na najbolji mogući način. I teško da se neki ljetni promo proizvod može mjeriti sa ručnikom za plažu. Osim što ćete jako usrećiti svoje klijente, možete biti prilično sigurni da ručnici neće stajati u ormaru nego će ležati na prekrasnim plažama Jadrana, ali i dalekih egzotičnih mora.

Ručnik s vašim logom trebate naručiti na vrijeme jer proces proizvodnje ručnika u tkanju zahtijeva nešto vremena. Svakako je idealno pokloniti ga tijekom svibnja ili do kraja lipnja barem.

Postoji više tehnika proizvodnje i svaki ima svoje prednosti.

  • Jacquard ručnik ili ručnik u tkanju (minimalna količina narudžbe: 400 komada)
  • Ručnik s utisnutim ili reljefnim logom (minimalna količina narudžbe: 400 komada)
  • Bijeli ručnik s logom na borduri (minimalna količina narudžbe: 50 komada)
  • Print ručnik (minimalna količina narudžbe: 100 komada)

Logo u tkanju je pogodan onda kada logo nije prezahtjevan u sitnim detaljima i kada ne trebamo puno boja. Uglavnom se radi o dvobojnim ručnicima.

Ručnik u tkanju jacquardu

Utisnuti logo je nešto diskretnija varijanta, ručnik i logo su u istoj boji. Izgleda vrlo elegantno, a opet dovoljno vidljivo.

Ručnik s utisnutim logom

Logo na borduri može biti dobro rješenje kada želite ručnik u jednoj boji, čija donja strana neće biti u negativu.

bordura

Ali ako želite full color i imate zahtjevnu pripremu za ručnik, onda je print ručnik najbolje rješenje. U tom slučaju, vaša kreativnost nema ograničenja, osim u debljini ručnika. Oni moraju biti tanji, negdje oko 350 gr.

Promo ručnik s full color digitalnim tiskom

Dok pri ostalim tehnikama možete birati između 400 do 500 gr.

Osim težine, cijenu određuje i završna obrada pa tako ručnik može biti terry (obični frotir) ili velur (šišani, baršunasti na dodir). Naravno, cijenu određuje i veličina, uobičajene dimenzije su 70*140 i 100*160, ali to može biti i prema vašoj želji.

Predlažem da hitno odredite budžet, poigrate se dizajnom i pošaljite nam upite. Dok  budete ležali u nekom super cool lounge baru i pijuckali koktele, vaš brand visibility će rasti pod ljetnim suncem i morem.