Ručnik za plažu

PROMO RUČNICI ZA PLAŽU

Promo ručnici
Ljeto je vrijeme kada se svi radujemo prepustiti se suncu, izvući japanke iz ormara, osježiti se u moru i napuniti baterije uz prijatelje i obitelj. Zrak miriše na slobodno vrijeme, druženje i godišnji odmor. No, za poslovne stručnjake to je i prilika da iskoriste gužve na plažama za promociju svog brenda. Nema boljeg načina da vaša tvrtka bude prisutna u ljetnim radostima od personaliziranih ručnika za plažu s vašim logotipom. Osim što ćete jako usrećiti svoje klijente, možete biti prilično sigurni da ručnici neće stajati u ormaru nego će ležati na prekrasnim plažama Jadrana, ali i dalekih egzotičnih mora.

Zašto ručnik s logotipom?

Ručnici za plažu osim što su funkcionalni su i vizualno privlačni. Kada vaš logotip stoji na atraktivnim ručnicima, oni postaju pokretni oglasi koji putuju s vašim klijentima na najpopularnija odredišta. Zašto su ručnici za plažu s tiskom logotipa savršen marketinški alat:

 • Funkcionalnost: koristan su i tražen proizvod, što znači da će vaši klijenti s oduševljenjem koristiti ručnike na plaži, bazenu hotela ili drugim turističkim objektima.
 • Vidljivost: na plaži, gdje ljudi provode sate, vaš će se logo istaknuti u gužvi, privlačeći pozornost drugih posjetitelja.
 • Ponovna upotreba: Ručnici se često koriste više od jednog ljeta, produžujući trajanje vaše marketinške poruke i povećavajući povrat ulaganja.

Personalizacija ručnika prema vašim željama

Kada se odlučite za personalizirane ručnike za plažu, imate mogućnost prilagoditi ih svojim zahtjevima i estetskim preferencijama. Opcije koje nudimo su:

 • Ručnici za plažu s vezom/štikom logotipa: Ručnik zadanog dizajna na koji dodajete logotip željene dimenzije na odabranoj poziciji. Najbrža izrada. U ponudi imamo dva ranga  asortimana LUKSUZNI RUČNICI  i  PROMO RUČNICI

 

 • Jacquard ručnici: ručnik u tkanju za elegantan izgled (minimalna količina narudžbe: 400 komada). Koristi se kada logo nije prezahtjevan, sa sitnim detaljima i kada ne trebamo puno boja. Uglavnom se radi o dvobojnim ručnicima. Debljinu ručnika možete birati između 400 do 500 gr.Ručnik u tkanju jacquardu
 • Ručnik s reljefnim logotipom: diskretan, ali uočljiv, idealan za suptilnu promociju brenda. Ručnik i logotip su u istoj boji . Izgleda vrlo elegantno, a opet dovoljno vidljivo. Debljinu ručnika možete birati između 400 do 500 gr (minimalna količina narudžbe: 400 komada)Ručnik s utisnutim logom

 

 • Bordura s logotipom: odlična opcija za jednobojne ručnike s vizualnim naglaskom na logotipu (minimalna količina narudžbe: 50 komada)

 

 • Full color print ručnici: omogućuju da se kreativno izrazite, pogodni za višebojne logotipe i kompleksne dizajne. Ako želite full color  i imate zahtjevnu pripremu za ručnik, onda je print ručnik najbolje rješenje. U tom slučaju, vaša kreativnost nema ograničenja, osim u debljini ručnika. Oni moraju biti tanji, oko 350 gr.(minimalna količina narudžbe: 100 komada)

Savjeti za uspješnu narudžbu

Da biste osigurali da vaši personalizirani promo ručnici budu spremni za ljetnu sezonu, slijedite naše savjete:

 1. Planirajte unaprijed – proces proizvodnje ručnika zahtijeva vrijeme, stoga naručite ih barem do kraja svibnja
 2. Istražite tehnike izrade – odaberite tehniku koja najbolje odgovara vašim zahtjevima i dizajnu logotipa
 3. Odredite budžet – razmislite o budžetu i veličini narudžbe kako biste postigli optimalan omjer kvalitete i cijene. Svaka tehnika izrade ima svoju minimalnu nakladu i zadanu težinu/debljinu ručnika. Osim težine, cijenu određuje i završna obrada pa tako ručnik može biti terry (obični frotir) ili velur (šišani, baršunasti na dodir). Naravno, cijenu određuje i veličina, uobičajene dimenzije su 70*140 i 100*160, ali to može biti i personalizirano prema vašoj želji.
 4. Pošaljite upit – predlažemo da hitno odredite budžet, poigrate se dizajnom i pošaljite nam upite. Mi ćemo vam pomoći ostvariti viziju.

Započnite svoju promociju danas

Nemojte čekati! Iskoristite potencijal ljetne sezone i podignite vidljivost svoj brenda a personaliziranim ručnicima za plažu. Dok  budete ležali u nekom super cool lounge baru i pijuckali koktele, vaš brand visibility će rasti pod ljetnim suncem i morem.

ZATRAŽI PONUDU