Reklamni proizvodi

REKLAMNI PROIZVODI | NAJNOVIJI TRENDOVI

Reklamni proizvodi su toliko široko područje i obuhvaćaju skoro sve proizvode koji se koriste u svakodnevnom životu. Radi lakšeg snalaženja, uglavnom su podijeljeni na velike kategorije:

  • Tehnologija i proizvodi za mobilne telefone
  • Pisaći pribor
  • Uredski materijali
  • Torbe i proizvodi za putovanje
  • Proizvodi za kuću i kuhinju
  • Igračke i ostali proizvodi za djecu
  • Proizvodi za sport i slobodno vrijeme
  • Wellness proizvodi
  • Tekstil, moda, odjeća

Ali uvijek se pojavljuju specifični reklamni proizvodi koji nisu u niti jednom katalogu i koji se proizvode prema zahtjevu klijenta. Tvrtke koje se ozbiljno bave vlastitim CRM-om, žele se istaknuti, biti drugačiji i tako osigurati poseban odnos između svog brenda i svojih korisnika.

Na isti način se i proizvođači i distributeri reklamnih proizvoda svake godine nalaze pred izazovom kako ponuditi nove zanimljive artikle koji su u skladu s potrebama klijenata. Zadnjih godina se najviše novih proizvoda pojavljuje upravo na području tehnologije. Reklamni proizvodi kao dodaci za pametne telefone, laptope ili bilo koji artikl koji nam koristi na radnom stolu svake godine imaju sve veću ponudu i trendovi se mijenjaju vrlo brzo.

Kako bismo vam dali nove ideje, predstavit ćemo nekoliko novih promotivnih artikala koje i sami rado koristimo i za koje imamo odlične povratne informacije od krajnjih korisnika.

DODACI ZA MOBITEL

Nove generacije pametnih telefona se pune bez žice i to je sjajno. Zaboravljeni ili potrgani punjači, nered na radnom stolu ili doma, su zamijenjeni jednostavnim rješenjima. Mobitel ide direktno na punjač, bez žice.

Stanica za punjenje/charging station je proizvod koji je sjajno rješenje za urede, barove, restorane, hotele i sva druga mjesta gdje cirkulira veliki broj ljudi koji mogu ostati bez baterije.

Baterija prijenosna s bežičnim punjenjem / Wireless Power bank

Spas u zadnji čas koji je dovoljno malen da ga se uvijek nosi sa sobom. Baterija sa 6000 mAh je dovoljno snažna da budete mirni i na duži period.

 

Prsten za mobitel

Mobiteli su sve veći, a veličina ruke ostaje ista. S prstenom za mobitel se lakše rukuje jednom rukom, a druga ostaje slobodna za grljenje 😉

 

 

RECIKLIRANO I ORGANSKO

Bilo da je uzrok naša osviještenost ili trend, svi žele električna vozila, solarne panele i reciklirati sve što se može. Organskim ili recikliranim materijalima poručujete da vaša tvrtka brine o održivosti.

Organska polo majica

Kolekcija se svake godine povećava, pamuk je divno ugodan za nošenje, a spoznaja da se uzgojem ovakvog pamuka nije otrovala zemlja na kojoj je rastao je najbolja stvar te priče.

 

 

Kemijske olovke i ostali uredski pribor od recikliranih materijala

Post-it bolokovi, mape, rokovnici od recikliranih materijala i popularnog pluta.

 

DRVO KAO SINONIM ZA TOPLINU I NATURAL LOOK

Kuhinjske daske za rezanje od bambusa

 

Naočale s ručkicama od bambusa

Drveni podmetači za čaše

Ako niste pronašli dovoljno inspiracije, javite se našem kreativnom timu, u rukavu imamo još puno zanimljivih prijedloga.