T-SHIRT MAJICE S TISKOM SU UVIJEK IN

Godinama su T-shirt majice s tiskom na samom vrhu najprodavanijih promotivnih artikala i vjerojatno se to neće mijenjati ni u skoroj budućnosti. Bilo da se radi o poklonu za krajnje potrošače ili djelatnike tvrtke, suveniru s putovanja ili konferencije, majicu volimo i dobiti i kupiti. Zato je jako važno da vodite računa kakvu poruku šaljete tim poklonom i kako će ona predstavljati vaš brend i vaš proizvod.

Često se događa da pri odabiru promotivne majice tvrtke ne razmišljaju dugoročno, nego se vode isključivo cijenom i tu je početak problema. Želite li da majica s vašim logom brzo izgubi formu i boju te da je vaši klijenti koriste samo pri krečenju ili čišćenju stana? Ukoliko ne, pripazite na više detalja.

T-shirt majice su određene materijalom, tkanjem i težinom, odnosno gramaturom. Standardne promotivne majice su 100% pamučne od prstenasto tkanog jersey-a i tu je većina proizvođača jednaka u opisu. Jeftinije varijante su 150 gramske, a skuplje 180g i više. Međutim, samo gramaža ne određuje nužno kvalitetu majice. Finoća pamuka kao najbitniji element uz kvalitetu šavova te posebno kvalitetu ovratnika je ono što razlikuje majicu koja nakon 10 pranja izgleda kao krpa, od majice koja se može nositi godinama. Tako da možete kupiti majicu kvalitetnog brenda od 150 grama i imati puno bolji proizvod od 180 gramske majice od lošeg pamuka i loše sašivenu.

Pri odabiru majice, osim cijene vodite računa o ovim detaljima, jer odabir najpovoljnije ponude je često najgori mogući odabir. Potrošli ste novce i vrijeme na loš proizvod koji neće donijeti željene rezultate. Najbolji omjer kvalitete i cijene je ono što vam iskreno preporučujemo!

T-SHIRT MAJICE JAMES & NICHOLSON

T-shirt majice